Mie nu îmi plac fructele şi legumele. Ca să se ştie! Mie îmi place să mănânc mici, coaste, ceafă de porc cu cartofi prăjiţi şi slănină cu brânză şi ceapă!

Problema e că în ultima vreme mi se tot spune că trebe să beau multă apă, să mănânc pește şi muuuuulte legume. Da’ muuuulte!!!! Căci, zicea lumea, nu mai am 20 de ani şi nu pot rămâne tânără aşa… o veşnicie. Recunosc că m-a speriat groaznic ideea de faţă ridată şi piele de reptilă, aşa că azi mi-am zis că nu mai e treabă de Mega Image şi m-am dus colea jos la aprozar.

Intru şi îl văd pe Ion, prietenul meu de la care într-o vreme luam zilnic un castravete (să-mi pun pe ochi, pentru cearcăne). Nu-l mai văzusem de anul trecut.

– Ioooooon, ce mă bucur să te văd!

I se luminează faţa şi îmi zâmbeşte aşa frumos cum ştie el (cu gura închisă, ca să nu se vadă că îi lipsesc 2 dinţi).

Aranjase frumos fructele pe stânga, legumele pe dreapta. `Jdemii de feluri. Nu s-a văzut aşa ceva. Cine bunica Sabela (din Brazilia) să ştie ce şi sunt toate alea d’acolo, dacă nu cumva sunt otrăvitoare… sau la ce ar putea fi bune???

Cum nu mai era nimeni în aprozar, îmi dă un scăunel şi ne aşezăm la poveşti.

Îi spun eu că acum nu mai am job, că vreau să am mai multă grijă de mine, să mănânc sănătos, să fac sport.

– Păi şi din ce trăieşti tu?

– Păi deocamdată am ceva bani puşi deoparte şi între timp mă gândesc să dezvolt ceva pe cont propriu.

– Ştii ce aş face eu în locul tău? Nu m-aş gândi să mai muncesc. Eşti prea frumoasă! Aş căuta un bărbat bogat pe Internet. Am auzit că mulți bogătani din Suedia caută românce pentru căsătorie. Uite, aşa am găsit-o eu pe Mioara, pe sentimente.ro. E din Slobozia, dar am convins-o să vină la Bucureşti să stea la mine. Bărbatu’ ei a fugit cu una din sat de la ei şi dus a fost. E femeie de casă, e curată, are grijă de mine şi cel mai important, n-o doare capu’ când vreau să fim intimi.

Râd cu poftă şi îi spun că nu e de mine treaba asta cu Internetu’.

– Eh, atunci tot la mine o să vii zilnic să-ţi dau un castravete!

P.S. Poza este de când Ion era single