Mie nu îmi plac fructele și legumele. Ca să se știe! Mie îmi place să mănânc mici, coaste, ceafă de porc cu cartofi prăjiți și slănină cu brânză și ceapă!

Problema e că în ultima vreme mi se tot spune că trebe să beau multă apă, să mănânc pește și muuuuulte legume. Da’ muuuulte!!!! Căci, zicea lumea, nu mai am 20 de ani și nu pot rămâne tânără, așa… o veșnicie. Recunosc că m-a speriat groaznic ideea de față ridată și piele de reptilă, așa că azi mi-am zis că nu mai e treabă de Mega Image și m-am dus colea, jos, la aprozar.

Intru și îl văd pe Ion, prietenul meu de la care într-o vreme luam zilnic un castravete (să-mi pun pe ochi, pentru cearcăne). Nu-l mai văzusem de anul trecut.

– Ioooooon, ce mă bucur să te văd!

I se luminează fața și îmi zâmbește așa frumos cum știe el (cu gura închisă, ca să nu se vadă că îi lipsesc 2 dinți).

Aranjase frumos fructele pe stânga, legumele pe dreapta. `Jdemii de feluri. Nu s-a văzut așa ceva. Cine bunica Sabela (din Brazilia) să știe ce și sunt toate alea d’acolo, dacă nu cumva sunt otrăvitoare… sau la ce ar putea fi bune???

Cum nu mai era nimeni în aprozar, îmi dă un scăunel și ne așezăm la povești.

Îi spun eu că acum nu mai am job, că vreau să am mai multă grijă de mine, să mănânc sănătos, să fac sport.

– Păi și din ce trăiești tu?

– Păi deocamdată am ceva bani puși deoparte și între timp mă gândesc să dezvolt ceva pe cont propriu.

– Știi ce aș face eu în locul tău? Nu m-aș gândi să mai muncesc. Ești prea frumoasă! Aș căuta un bărbat bogat pe Internet. Am auzit că mulți bogătani din Suedia caută românce pentru căsătorie. Uite, așa am găsit-o eu pe Mioara, pe sentimente.ro. E din Slobozia, dar am convins-o să vină la București să stea la mine. Bărbatu’ ei a fugit cu una din sat de la ei și dus a fost. E femeie de casă, e curată, are grijă de mine și, cel mai important, n-o doare capu’ când vreau să fim intimi.

Râd cu poftă și îi spun că nu e de mine treaba asta cu Internetu’.

– Eh, atunci tot la mine o să vii zilnic să-ți dau un castravete!

P.S. Poza este de când Ion era single.