Tu știi cine ești, dincolo de funcții și etichete? Știi unde vrei să ajungi, dincolo de așteptările celorlalți de la tine? Știi ce anume te face să trăiești în echilibru?

Nici eu nu am știut și am fost multă vreme ca o umbră în propria mea viață. Nu aveam niciun Scop, nu mă simțeam împlinită și nu simțeam bucurie.

”Cunoaște-te pe tine însuți!”

Nu trebuie să fii Socrate ca să înțelegi profunzimea acestor cuvinte și să pornești pe calea către o viață trăită cu sens. Sunt Oana Radu și te invit să te (re)descoperi, să afli cine ești cu adevărat.

În urma unor experiențe personale provocatoare, am ales să investesc mult în dezvoltarea mea (workshop-uri și tabere de dezvoltare personală, constelații familiale etc.). Am beneficiat și de consiliere în carieră pentru a-mi clarifica valorile, identifica talentele, trăsăturile de personalitate, abilitățile naturale și Vocația/ Misiunea/ Scopul în viață.

Am condus și dezvoltat echipe în companiile Vodafone, UPC, GE Money, UniCredit Țiriac & UniCredit Global (Milano) și Heineken. Munca mea m-a ajutat să fiu mereu alături de oameni, să le cunosc nevoile, să îi înțeleg, să îi ajut să se (re)descopere și să își maximizeze potențialul. Ariile mele de expertiză sunt: Consultanță în carieră, Comunicare & Branding, Leadership & Team Dynamics, Systemic Family & Business Constellations.

Certificările mele:

  • Consultant în Carieră GCDF (Global Career Development Facilitator). Această certificare este emisă de Center for Credentialing and Education (CCE) – Statele Unite
  • Facilitator Constelații Familiale (Dr. Elena Barbu – formare în Noile Constelații Spirituale) – România
  • Facilitator Constelații de Business (Systemic Business and Career Constellations & Team Dynamics Facilitator). Această certificare este emisă de  “Business Intuition” – Olanda.
În prezent urmez Masterul de Formare la Asociația Română de Psihoterapie Integrativă.
 

Cred că fiecare dintre noi este unic și are un mod propriu de a înțelege lumea, pe sine și pe ceilalți. De aceea, abordarea mea este una holistică – aleg să folosesc pentru fiecare client acele metode și tehnici pe care le consider potrivite acestuia.

Nu există bucurie mai mare decât să reușești să faci lumină acolo unde sunt doar umbre, să dărâmi barierele care te împiedică sa fii tu însuți.

(Re)descoperirea de sine înseamnă echilibru, autenticitate și bucuria de a trăi o viață personală și profesională împlinită.

De ce ai vrea să accepți mai puțin?

Oana Radu și Fetița Univers

Iar despre povestea mea în detaliu și despre cum am descoperit cine sunt și care este Sensul meu în viață… am scris o carte! E felul meu de a-i mulțumi Universului și de a da iubirea mai departe.

Am trecut prin multe și încă n-am explicații pentru toate lucrurile care mi s-au întâmplat, pentru toate deciziile pe care le-am luat, dar știu că nu mi-aș fi dorit să fie altfel. Chiar și mie mi se pare acum că spun o poveste ireală în care am fost doar un personaj.

Povestea asta e, totuși, viața mea. Și nimic nu a fost deloc întâmplător. 

Toate experiențele trăite m-au condus, în cele din urmă, la regăsirea de sine.