Domnule Dara Khosrowshahi, CEO a lu’ Uber ce sunteți dumneavoastră, da’ e posibil ca Oana Radu să aibă 4.96 steluțe? Știu că sunteți bun la inteligență emoțională, la d’astea. Păi nu vă dați seama cât mă afectează pe mine acest rating? Păi nu empatizați cu mine deloc?

Să vă zic cum s-a întâmplat! Poate rezolvați cazul!

Sâmbătă noapte mă întorceam din centrul vechi cu prietenele mele Miky și Elvira. Ele n-au găsit niciun Uber, eu da. Așa că s-au urcat cu mine ca să nu și înghețe colo, între atâtea taxiuri care cereau 100 RON să te ducă până peste drum. Ne ia domnu’ Cosmin, care îmi spune că, dacă vreau să le ducă și pe doamnele, trebuie să introduc și adresele lor. Când l-am văzut, mai să-mi pară rău că nu le-am lăsat în frig… să fi fost doar eu cu el. Căci era fix pe profilul de-mi place mie: barbă, înalt, mâini superbe, zâmbet frumos, răbdător. Mă uităm la genunchii lui care erau fix lângă cheia din contact. Parcă era Fred (din Fred şi Barney) în Skoda aia a lui! Mai și știa el să-mi arate pac, pac cum se introduc adresele în aplicație (căci, evident, că habar nu aveam cum).

Îi mulțumesc că m-a ajutat cu aplicația și se aude Miky din spate care zice să aleg „split fare”, ca să împărțim cursa. Și, cum știți că eu sunt atehnică, îl întreb pe Cosmin cum se face. Ha! Nu știa! Îl plăceam și mai tare. Că era vulnerabil! Așa că îi dau telefonul lu’ Miky să rezolve ea treaba asta complicată. Eh, și nu știu cum veni vorba de rating. Miky zice că are 5 steluțe. Zău? Păi și io tot 5 tre’ să am la cât sunt de simpatică! Unde văd? Se uită Miky și ce să vezi??? Aveam 4.96!!! Băi fetiță, mai verifică o dată, te rog! N-are cum! (și mă fac și de râs colea la Cosmin). A început să-mi bată inima instant. Cum, măi nene, să am eu 4.96??? Tocmai eu, care îi ascult răbdătoare pe toți, le arăt radio de l-am descoperit în Mykonos, le povestesc despre Dumnezeu și despre ciuperci, îi rog să-mi țină agrafele ca să-mi aranjez părul etc? Trebuie să fie o greșeală!

A încercat omu’ să mă liniștească în fel și chip. Mi-a zis că nici el nu are 5 steluțe. Că e posibil să îți dea rating mic doar dacă ai trântit ușa, ai vorbit la telefon puțin mai tare sau ai plescăit gumă.

Dar eu n-am făcut nimic din toate astea! Dimpotrivă! I-am întrebat dacă pot să iau din bomboanele de le aveau colo în mașină. N-am băgat mâna așa…

DECI! Uber care sunteți Uber, băgați-mi steluțele înapoi! “Mi-a dat” toți șoferii numa’ 5 steluțe! Unde “este” steluțele mele alea 5 primite când eram îmbrăcată cu pantalonii aia negri de piele? Dar alea 5 steluțe primite când aveam rochia aia galbenă cu franjuri? Unde-mi “este”? Mi le-ați luat? Mi-ați furat steluțele! Ce se întâmplă cu steluțele mele, domnule Dara Khosrowshahi, care sunteți cel mai mare șef dă la Uber. Pentru că “e” steluțele mele, meritate de mine! Să vă fie rușine! Că eu am fost simpatică! N-am trântit nici ușa. Niciodată! N-am fleoșcăit gumă! Și am și dansat în mașină atunci când aveam rochia aia negru cu galben cu franjuri. Băgați-mi steluțele alea ale mele înapoi! Fiți oameni! Nu fiți răi! Vă pupă Oana Radu! Din suflet!

P.S. Cosmin mi-a dat 5 steluțe! Pupa-i-aș genunchii lui!