Este 2 noaptea şi, pentru că nu mai rezist de durere de cap, sun la 112 să chem salvarea. Asta pentru că auzisem eu că dacă te doare capu’ tare şi nu trece cu pastile e posibil să îţi pleznească o venă şi să mori. Şi n-aş fi vrut să mor fix acum până nu termin şedinţele de epilare definitivă, ratele la bancă, nu văd blocul anvelopat de Dl. Preşedinte etc.

În 10 minute au fost la mine. Îmi trec pragul doi domni. Unul la vreo 40 şi ceva de ani, celălalt mai tânăr, înalt şi cu ochi verzi pe care nu aveam cum să nu-i remarc, chiar şi cu durerea aia de cap cumplită. Mi-au inspirat încredere instant. Poate şi de la paporniţele pe care le aveau cu ei.

Mergem în dormitor. Domnul cu ochii verzi mă pune la un aparat să-mi ia tensiunea şi mai ştiu eu ce, domnul mai în vârstă mă tot întreba una, alta.

–             Unde vă doare, mai exact?

–             Tot capul. Zvâcneşte. Nu pot să zic doar un loc anume. Îmi vine să-l prind într-o menghină!

–             Vedem imediat şi tensiunea şi vă facem o injecţie. În maximum jumătate de oră vă trece.

–             Aoleu. Şi unde o să faceţi injecţia aia?

–             În cap sigur nu!

Pfff! Şi nu m-am gândit să-mi pun chiloţi din ăia frumoşii. E drept că ăştia de-i aveam mi i-a adus Adi de la Londra, dar am şi unii pentru diverse situaţii, cum ar fi când mergi la doctor ?

Strâng din dinţi cât face domnu’ injecţia, apoi ne aşezăm toţi pe pat şi aşteptăm. Ce aşteptăm? Păi să treacă durerea de cap!

–             Şi ăsta e parchet din lemn natural? Foarte frumos v-aţi aranjat aici.

–             Locuiţi singură?

–             Aţi fost căsătorită?

Le răspund cuminte la toate întrebările, ca la doctor. Începem şi facem glumiţe. Domnul mai în vârstă zice că e posibil să fiu deochiată şi uite aşa ajungem să vorbim despre energii. Domnul cu ochii verzi mă ia de mână ca să îmi transmită energie…

–             Sunteţi femeie, nu?

–             Da… ce întrebare e asta?

–             Păi trebuie să completez formularul, iar aseară am avut un caz la o domnişoară care a zis că este bărbat… Noi vedem de toate în meseria asta.

Şi aşa am ajuns cumva să discutăm despre cazuri pe care le-au avut ei, despre Dumnezeu, despre teoria relativităţii şi despre vrăjitoare.

–             Nu mă mai doare capul!! Vă mulţumesc din suflet. M-aţi salvat!

–             Cristi, ştii unde stă domnişoara, ai şi numărul ei de telefon… dacă e să o mai doară capul, vii tu să îi transmiţi energie!