Alaltăieri am fost victima unui accident stupid. Eram într-un studio în timpul unei şedinţe foto pentru un proiect şi deodată mi-a căzut în cap un proiector de lumini. Am simţit că mi-a zdrobit fața şi în momentul impactului gândeam că voi rămâne mutilată pe viaţă. Puteam rămâne fără un ochi sau mai grav. Mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a spart doar arcada şi am o zgârietură sub ochi, care sper din tot sufletul să-mi treacă fără urme.

Unde mai pui că m-a lovit şi o răceală foarte puternică. Aşa că de 2 zile stau în casă. Şi mă uit la Netflix la SUITS (da, ştiu, sunt singura care nu l-a văzut până acum).

De la al doilea episod începe deja să se blocheze imaginea pentru că netul abia merge. M-a prins tare SUITS. Mor după Harvey! Şi deja nu mai suport să aştept câte 2 minute până se încarcă pentru a-l vedea ?

Aşa că sun la DIGI să vie un băiat să vază ce are şi să-l şi facă. Urgent!

În 2 ore sună interfonul. Deschid şi apoi stau la mine în uşă, ca să identifice omu’ uşor apartamentul.

–           Aaaah, bună,  Laurenţiu!

–           De unde ştiţi cum mă cheamă?

–           Păi ai mai fost la mine… anul trecut…

–           Aşa este! Dar vă şi amintiţi numele meu?

(numa’ de n-ai afla tu că te ştie tot Internetul…)

Laurenţiu este la mine în casă. Din nou. Are tricou negru, vestă de blugi cu ţinte pe marginea de jos, blugi care lăsau să i se vadă gleznele şi… Doamne, cum mirosea!!!! Iar eu şi de data asta, nu doar slută, balcâză şi urâtă, ci şi cu un pansament cât o nucă în frunte, galbenă pe juma’ de faţă de la betadină şi cu mucii şiroaie…

Am uitat instant de Harvey!

Destinul îşi râde de mine! Cam care puteau fi şansele ca Laurenţiu să fie a două oară la mine acasă şi să nu mă simt în stare nici de data asta să îi mărturisesc?

Adică EL, Laurenţiu, tipul de la cablu arată răvăşitor şi miroase divin, iar eu… o prinţesă… sunt doar o mucoasă în faţa lui. La propriu şi la figurat!

Vă jur! Când mă fac bine, sun iar la DIGI să le spun că au servicii impecabile. Apoi o să fac o sesizare la tehnic… văd eu ce inventez. Şi când va veni Laurenţiu…