Este viaţa ta aşa cum iţi doreşti? Faci ceva ce poate contribui la o lume mai bună? Faci ceea ce iți place și ești plătit pentru asta? Creează-ți propria viață!

“Timpul tău este limitat, nu-l irosi trăind vieţile altora”- Steve Jobs

Foarte mulți oameni sunt nefericiți la locul de muncă, iar starea negativă le afectează și celelalte aspecte ale vieții lor, o demonstrează statisticile la nivel mondial.

Așadar, dacă te întrebi cum ar fi să ai ACEL dream job, este clar: este momentul să îți oferi șansa unei vieți care să te împlinească.

“Încetează să mai fii cine erai şi transformă-te în cine ești” – Paulo Coelho

Cum ar fi să îţi poti creiona propria viaţă? Să te poți redescoperi și reinventa pentru a te simţi mândru de tine. Nimeni nu are zâmbetul tău şi niciodată nu va mai fi o persoană care să aibă aceleaşi abilităţi sau trăsături ca ale tale. EŞTI UNIC! Ai fost creat pentru a fi diferit şi nu lăsa pe nimeni să fie autorul propriei tale vieţi.

Pentru a-ți descoperi Sensul/Vocația/Misiunea în viață și a-ți construi cariera în consecință, sunt 5 etape importante pe care este nevoie să le parcurgi:

  • Redescoperă-te!
  • Explorează-ți opțiunile – claritate 100%
  • Construiește-ți planul de carieră
  • Pregătește-ți prezența în piață (CV/LinkedIn)
  • Construiește-ți Brandul Personal

Pentru mai multe informații despre aceste 5 etape și despre ce presupune Programul iDreamCareer, te invit să descarci următorul material GRATUIT:

AFLĂ MAI MULTE despre Programul iDreamCareer

Pachet 1: iDreamCareer ESSENTIALS

W1 + W2 + W3

***

***

***

Pachet 2: iDreamCareer
MUST HAVE

W1 + W2 + W3 + W4

***

***

***

Pachet 3: iDreamCareer COMPLETE

W1 + W2 + W3 + W4 + W5

***

Programul conține aceste 5 workshop-uri la care poți participa fie alegând INDIVIDUAL ce ai nevoie, fie alegând unul dintre PACHETELE cu prețuri speciale, create pentru a te încuraja să investești în dezvoltarea ta!
ÎNSCRIERE WORKSHOP DISPONIBIL

Alte beneficii ale participării la workshop-urile

“(Re)discover your inner self”:

  • Vei face parte dintr-o comunitate formată din oameni ca și tine, interesați de dezvoltarea lor personală și profesională
  • Vei experimenta un spatiu sigur, creat de un trainer-oglindă, ghid și susținător care te va ajuta să-ți atingi obiectivele propuse
  • Vei beneficia de sprijin chiar și după încheierea workshopului, din partea mea sau a comunității de învățare și dezvoltare “(Re)discover your inner self”