Fără să ne dăm seama, suntem Branduri. Nu este nevoie decât de o simplă interacțiune cu o persoană, pentru ca această să fie “etichetată”.
Branding-ul personal este un instrument puternic și foarte important, pentru că trimite un mesaj direct, clar și relevant despre cine ești și/ sau despre ce ai tu de oferit.

Branding-ul există la toate nivelurile vieții personale și profesionale, indiferent că încercăm să ne promovăm în compania în care lucrăm, ne dorim să facem o schimbare în carieră sau încercăm să vindem un serviciu sau un produs.

Vom descoperi împreună ce te face UNIC. Îți vei identifica valorile personale, esența brandului și, totodată, promisiunea și misiunea brandului tău personal. Astfel, îți vei putea construi arhitectura brandului tău autentic, acel brand care te diferențiază.

Practic, înveți cum să îți construiești brandul care te face vizibil (online & offline) și te ajută să obții cariera visată.

Ai nevoie de toate acestea dacă:

  • Ești la început de carieră sau îți dorești să faci o schimbare în carieră și ai realizat că este obligatoriu să ai un brand personal care te face vizibil și care te ajută să obții jobul dorit
  • Ești freelancer/ antreprenor și vrei să afli cum un brand personal autentic și puternic te poate ajuta să îți crești business-ul
  • Dorești să te cunoști mai bine, să afli ce te face unic și cum poți să te diferențiezi de ceilalți

Ce vei obține?

  • Îți identifici valorile personale și, totodată, esența, personalitatea, promisiunea și misiunea brandului tău personal
  • Îți construiești arhitectura brandului tău personal autentic
  • Îți faci un plan de comunicare a brandului tău atât online, cât și offline

Partener – CONSULTANȚĂ DE IMAGINE

Luiza Olteanu – Style Coach (owner Rebrand Yourself – un business de style coaching)

”Îmi place să inovez, așa că profesia mea este nouă.

Misiunea mea ca Style Coach este să ghidez fiecare femeie cu care lucrez, astfel încât să se simtă frumoasă în pielea ei, să aibă încredere în ea și să poarte hainele care o avantajează. Style coaching-ul reprezintă, pe lângă consultanță vestimentară, instrumente motivaționale pentru a susține procesul de schimbare și pentru a crește nivelul stimei de sine.

Modul în care ne îmbrăcăm contribuie la imaginea noastră. Imaginea noastră contribuie la formarea stimei de sine. Iar stima de sine impactează oportunitățile de carieră, salariul, statutul social sau relațiile personale. Crește-ți și tu șansele de a avea succes prin rafinarea stilului personal. Este mai simplu decât crezi. Pe baza unui plan personalizat vei afla: care sunt culorile și combinațiile cele mai potrivite pentru ține. Cum ar trebui să fie croite hainele pentru silueta ta și, mai ales, unde le găsești în funcție de bugetul tău. Planul poate include și ce ar fi bine să eviți sau orice alte informații-cheie în funcție de obiectivele stabilite și de profesia ta. Pe baza acestui ghid personalizat complet îți poți construi o garderobă care să îți dea încredere în tine.”

VEZI SITE “REBRAND YOURSELF”