– Oana, tu ești ultima în coloană. Vom comunica prin stație. Trebuie doar să ții apăsat butonul lateral când vorbești, ok?

…ok… pricepui cum e cu walkie talkie ăsta, dar ce fac cu toate butoanele de pe bord??? Cum dreaq se pornește mașina asta? Vai! Cutie automată… cu ceva litere pe ea… I feel lost in translation! Dar nu se sinchisește nimeni că eu am pe mâna un BMW X5 pentru prima dată în viața mea!

Așadar am o singură opțiune: să mă prind cum se pornește dihania și să mă țin după ceilalți 14 bărbați de conduceau mașinile din fața mea! Mândria mea de fată mare nu îmi dă voie să mă fac de rahat într-o lume a bărbaților!

Doamne ajută! Și m-a ajutat să găsesc butonul de pornire. Superb! Se aude motorul! Phiu! No, dacă mă prind cum e și cu vitezele… dimineața în parcare Oana Radu-i dă valoare!

Am avut grijă să pun ”clima bizonică” pe 18 grade căci mă trecuseră deja toate transpirațiile!

Probabil vă întrebați cum am ajuns eu la acest off-road test drive. Vă înțeleg! Și eu mă întreb! Dar acu` că am ajuns… let`s rumble!!!

Practic, mașina asta merge singură! Așa că, după vreo 10 minute de mers prin București, mă relaxez!

  • Vom vira la stânga, către Comana!

Piece of cake! Normal că știu să virez ?

  • Acum intrăm pe traseul off-road și vă rog să activați opțiunea xDrive prin apăsarea butonului…

Hai că l-am găsit și p-ăsta!

Haoleu! Păi ce faci, mă nene, mă? Off-road n-a însemnat că am mers prin pădure pe drumul ăla asfaltat?

Santa Caciucia!!!! Intrăm pe un drum plin de hârtoape și nămol. Reușesc să mă țin după celelalte mașini. La un moment dat văd că dispar una câte una undeva în jos … și deodată în fața mea se arată hăul! Doamne, apără-mă și păzește-mă! Eu aici rămân! Vreau să îi zic omului prin stație că eu nu mai vreau! Deja tremuram! Dar nici nu vreau să fiu ”chicken”!

  • La următoarea probă o să aveți ceva roți în aer…

Apăi dacă am trecut de hău și n-am murit … oi sta și cu roțile în aer… Și am stat!!!

  • Acum vom merge pe albia unui râu, pe plan înclinat la 20 de grade…

Să mori tu! OK … și iată că merg și pe plan înclinat. Urc și pe pantă! Și merg și prin nămol. Și merg și până la cer și înapoi! Sunt Superwoman!

……………………

  • Nu vă supărați, dar un Superman nu se dă la teste colea la BMW?