Workshop constelații familiale

Workshop-ul în care accesezi soluțiile prin care poți să-ți deblochezi calea către o viață împlinită!

Cariera nu este ruptă de viaţa noastră, ci este cea mai importantă parte în ea. În jurul ei se organizează relaţiile de cuplu, viaţa socială, munca şi banii. Alinierea corectă a domeniilor din viaţa noastră se numeşte stil de viaţă – doar prin această aliniere ne putem valorifica potenţialul şi fiecare zi din viață.

Fiecare dintre noi s-a născut într-o familie, a crescut și s-a dezvoltat ca personalitate în grupuri familiale, sociale, culturale etc.

Constelațiile sistemice vin în ajutorul celor care vor să relaționeze mai bine cu ei înșiși, precum și cu cei din jur, care vor să depășească anumite blocaje sau probleme.

Așa cum moștenim anumite trăsături fizice de la părinții noștri, strămoșii noștri, tot așa moștenim anumite tipare emoționale și comportamentale, un șir de credințe și atitudini de care, de cele mai multe ori, nu suntem conștienți sau pe care le ignorăm.

Nefiind conștienți de aceste influențe, noi perpetuăm modele familiale – de relaționare, de iubire, de suferință, de adicție, de eșec și altele.

Metoda constelațiilor ne ajută să înțelegem la un nivel mai profund (altul decât cel cognitiv și rațional cu care suntem obișnuiți) aceste tipare, să le transformăm și să ne construim propriile noastre scenarii pentru o viață echilibrată și împlinită.

Ce obții prin participarea la acest workshop?

 • Constelațiile sistemice au ca rol să te facă să simţi şi să vezi viaţa ta din mai multe unghiuri şi perspective. În urma acestora vei putea să faci discernământ între ceea ce vrei şi ce nu vrei, vei putea să vezi soluţii acolo unde acum vezi blocaje, îţi vei lărgi orizontul şi vei dobândi o înţelegere superioară a vieţii tale şi a priorităţilor, precum şi a paşilor de acţiune necesari pentru atingerea obiectivelor pe care ţi le propui (atât pe plan personal cât și profesional).
 • Vei identifica și modifica aspectele personale/din familie care au impact negativ asupra vieții tale (lipsa iubirii, blocaje, convingeri limitative, temeri, tipare negative de comportament, lipsa încredere, boli etc.)
 • Vei putea face alegeri privind cariera/afacerea ta și vei identifica pașii necesari în direcția schimbărilor dorite
 • Vei descoperi cum să-și accesezi intuția și resursele interioare

Workshop-ul este pentru tine dacă:

 • Îți dorești o schimbare, dar te simți în imposibilitatea de a o face
 • Te confrunți cu o problemă personală/de familie sau cu o problemă la locul de muncă
 • Ai un blocaj în ceea ce privește cariera ta (care poate proveni din relațiile pe care le ai cu membrii familiei tale)
 • Îți dorești să renunți la tiparele din viața ta care te limitează sau te blochează
 • Îți dorești relații armonioase

CE SUNT CONSTELAȚIILE?

Constelația sistemică este o modalitate de a reprezenta tiparele de relaționare în cadrul unui sistem. Pot fi reprezentate relațiile dintre membrii unei familii, dintre colegi, prieteni, chiar și elemente mai abstracte ale lumii nostre interioare, cum ar fi un obiectiv și obstacolul care ne împiedică să ne urmăm calea.

Poți alege să “lucrezi” o situație care te frământă sau poți participa activ în constelațiile celorlalți. În oricare dintre situații vei beneficia oricum de claritatea și reechilibrarea pe care o poate aduce metoda constelațiilor.

Chiar dacă, de cele mai multe ori nu suntem conștienți de dinamica unui sistem, aceasta ne afectează viața într-o foarte mare măsură. Constelațiile ne pot ajuta să privim la situația în care suntem personal implicați, din afară ei. Este o metodă de explorare a dinamicilor profunde care există în interiorul tuturor sistemelor și care ne afectează viața, influențând modul cum ne comportăm, cum gândim, cum simțim, cum luăm decizii.

ÎNSCRIERE WORKSHOP

Alte beneficii ale participării la workshop-urile “(Re)discover your inner self by Oana Radu”:

 • Vei face parte dintr-o comunitate formată din oameni ca și tine, interesați de dezvoltarea lor personală și profesională
 • Vei experimenta un spațiu sigur, creat de un facilitator-oglindă, ghid și susținător care te va ajuta să-ți atingi obiectivele propuse
 • Vei beneficia de sprijin chiar și după încheierea workshopului, din partea mea sau a comunității de învățare și dezvoltare “(Re)discover your inner self by Oana Radu”